Sabun Bar

Sabun Bar Jenama Anda 

"Miliki sabun bar jenama anda".Produk OEM yang diformulasikan dari bahan organik.Sabun keluaran OEM kami mempunyai pelbagai pilihan seperti pencuci muka,pelangsing badan,whitening dan sebagainya .Sesuai untuk semua jenis kulit kerana sabun keluaran kami tidak mengandungi bahan kimia .

Untuk sebarang pertanyaan ,sila hubungi

0361782799 office

atau

WHATAPPS

01117717637 - En Yan

0132612862 - En Hayat

01118854247 -Pn Ros

0126027020 - Cik Ira

https://www.facebook.com/biochempro/

45 Responses

  1. Assalamualaikum. Nak tanya. Boleh ke nak buat lipmatte jenama sendiri ? Dan kalo boleh, berapa kosnya?
    • sadirah azlynn
      Waalaikumussalam. Boleh cik. Lipmatte Rm8.90/3ml termasuk bekas dan label. MOQ 1000pcs untuk satu warna Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  2. Berapa kos minimum buat pomade
    • sadirah azlynn
      Hello. Harga Pomade RM10/100gram termasuk bekas. MOQ kami 1000pcs. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  3. Saya nak tau berapa modal n unit untuk kita buat soap whitening ni..n ada buat untuk sample tak nanti
  4. Berminat dan mcm mana dgn prosesnya
    • sadirah azlynn
      Hello, Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  5. hi sy nk tanye kilang nih blh buat produk utk ironing aid tak?sy berminat utk keluarkan produk ironing add brand sy sendiri...
    • sadirah azlynn
      Maaf, cik. Kami tidak buat produk utk ironing aid.
  6. Hai nak tnya.. sy nak buat sabun jerawat utk jenama sendri.. sy nak tau brapa kos utk buat sabun jerawat?? & berapa min order?? Tq
    • sadira nazlynn
      Saya sudah email harga dan detail tentang product yang cik berminat.
  7. boleh bagi quantation untuk sabun whitening and pelansing
    • sadira nazlynn
      Asslamaualaikum, saya akan berikan sebut harga kepada cik, melalui email.
  8. Saya berminat untuk mendapatkan bar soap 200 pcs. barapa kos yang perlu saya tanggung? Terima kasih
    • sadira nazlynn
      Assalamualaikum, harga Sabun Bar ( Whitening / Jerawat ) 50gm = RM 4.50 MOQ kami 1000pcs.
  9. Nak tahu ,ada membuat produk untuk kuruskan adan x ? Dan and produk untuk bany tu yg mana ?
    • sadira nazlynn
      Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  10. Sya nk bwt product serbuk whitening and sya nk try sample dlu .. sya ada wsp cik sadira tpi tkda respond ... blh bgi info pasal produk yg sya ckp kan tdi .. sila email sya jactai197@gmail.com atau wsp sya 0145837336
  11. Boleh saya dapatkan quotation untuk cost penghasilan sabun pencuci muka dalam bentuk bar dan juga serum?
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  12. Boleh saya dapatkan quotation body lotion dan cream baby ekzima untuk product sendiri. Tq
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  13. Boleh dapatkan sebutharga dan Moq utk sabun madu.
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  14. Assalamualaikum.. boleh saya dapatkan quotation untuk sabun pencerah. Produk tersebut termasuk kotak packaging? Dan pengesahan kkm tak?
    • sadira nazlynn
      done email
  15. Salam cik...mohon email details jenis sabun, harga, berat, moq dan semua kos utk kkm, token & sbgnya... email ke hanifsuhane@gmail.com
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, done email.
  16. Minta email detail jenis sabun/harga dan kos segalanya.tq
    • sadira nazlynn
      done email
  17. Bole bg quotation utk sabun whitening n anti acne? Moq, berat, packaging n everything. Mcm mn dgn NOT?
    • sadira nazlynn
      done email
  18. Gee
    Assalamualaikum, saya nak mohon sebut harga untuk Lip Matte, tolong email ke g_qasih@yahoo.com.my
    • sadira nazlynn
      done email
  19. Hai en/pn.. Saya berminat nak hasilkan lipstick jenama sendri... Berapa cost nye biasanya?? Bila bole saya berjumpa dengan pihak en ?
    • sadira nazlynn
      done email
  20. Assalamualaikum Sya nk buay product whitening full body and sya nk try sample dulu ..
    • sadira nazlynn
      Sebarang pertanyaan, cik boleh hubungi exec marketing kami : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6012-602 7020
  21. Boleh emailkan semua details jus kecantikan dan kesihatan?
    • sadira nazlynn
      done email
  22. salam. boleh emailkan sy details pakej lipmatte, lipscrub dan cc cream? TQ
    • sadira nazlynn
      done email

Leave a comment