Sabun Bar

Sabun Bar Jenama Anda 

"Miliki sabun bar jenama anda".Produk OEM yang diformulasikan dari bahan organik.Sabun keluaran OEM kami mempunyai pelbagai pilihan seperti pencuci muka,pelangsing badan,whitening dan sebagainya .Sesuai untuk semua jenis kulit kerana sabun keluaran kami tidak mengandungi bahan kimia .

Untuk sebarang pertanyaan ,sila hubungi

0361782799 office

atau

WHATAPPS

En Hayat : +6013 - 261 2862

Cik Ira : +6018 - 780 4602

https://www.facebook.com/biochempro/

95 Responses

  1. Assalamualaikum. Nak tanya. Boleh ke nak buat lipmatte jenama sendiri ? Dan kalo boleh, berapa kosnya?
    • sadirah azlynn
      Waalaikumussalam. Boleh cik. Lipmatte Rm8.90/3ml termasuk bekas dan label. MOQ 1000pcs untuk satu warna Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  2. Berapa kos minimum buat pomade
    • sadirah azlynn
      Hello. Harga Pomade RM10/100gram termasuk bekas. MOQ kami 1000pcs. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  3. Saya nak tau berapa modal n unit untuk kita buat soap whitening ni..n ada buat untuk sample tak nanti
  4. Berminat dan mcm mana dgn prosesnya
    • sadirah azlynn
      Hello, Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  5. hi sy nk tanye kilang nih blh buat produk utk ironing aid tak?sy berminat utk keluarkan produk ironing add brand sy sendiri...
    • sadirah azlynn
      Maaf, cik. Kami tidak buat produk utk ironing aid.
  6. Hai nak tnya.. sy nak buat sabun jerawat utk jenama sendri.. sy nak tau brapa kos utk buat sabun jerawat?? & berapa min order?? Tq
    • sadira nazlynn
      Saya sudah email harga dan detail tentang product yang cik berminat.
  7. boleh bagi quantation untuk sabun whitening and pelansing
    • sadira nazlynn
      Asslamaualaikum, saya akan berikan sebut harga kepada cik, melalui email.
  8. Saya berminat untuk mendapatkan bar soap 200 pcs. barapa kos yang perlu saya tanggung? Terima kasih
    • sadira nazlynn
      Assalamualaikum, harga Sabun Bar ( Whitening / Jerawat ) 50gm = RM 4.50 MOQ kami 1000pcs.
  9. Nak tahu ,ada membuat produk untuk kuruskan adan x ? Dan and produk untuk bany tu yg mana ?
    • sadira nazlynn
      Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  10. Sya nk bwt product serbuk whitening and sya nk try sample dlu .. sya ada wsp cik sadira tpi tkda respond ... blh bgi info pasal produk yg sya ckp kan tdi .. sila email sya jactai197@gmail.com atau wsp sya 0145837336
  11. Boleh saya dapatkan quotation untuk cost penghasilan sabun pencuci muka dalam bentuk bar dan juga serum?
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  12. Boleh saya dapatkan quotation body lotion dan cream baby ekzima untuk product sendiri. Tq
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  13. Boleh dapatkan sebutharga dan Moq utk sabun madu.
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  14. Assalamualaikum.. boleh saya dapatkan quotation untuk sabun pencerah. Produk tersebut termasuk kotak packaging? Dan pengesahan kkm tak?
    • sadira nazlynn
      done email
  15. Salam cik...mohon email details jenis sabun, harga, berat, moq dan semua kos utk kkm, token & sbgnya... email ke hanifsuhane@gmail.com
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, done email.
  16. Minta email detail jenis sabun/harga dan kos segalanya.tq
    • sadira nazlynn
      done email
  17. Bole bg quotation utk sabun whitening n anti acne? Moq, berat, packaging n everything. Mcm mn dgn NOT?
    • sadira nazlynn
      done email
  18. Gee
    Assalamualaikum, saya nak mohon sebut harga untuk Lip Matte, tolong email ke g_qasih@yahoo.com.my
    • sadira nazlynn
      done email
  19. Hai en/pn.. Saya berminat nak hasilkan lipstick jenama sendri... Berapa cost nye biasanya?? Bila bole saya berjumpa dengan pihak en ?
    • sadira nazlynn
      done email
  20. Assalamualaikum Sya nk buay product whitening full body and sya nk try sample dulu ..
    • sadira nazlynn
      Sebarang pertanyaan, cik boleh hubungi exec marketing kami : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6012-602 7020
  21. Boleh emailkan semua details jus kecantikan dan kesihatan?
    • sadira nazlynn
      done email
  22. salam. boleh emailkan sy details pakej lipmatte, lipscrub dan cc cream? TQ
    • sadira nazlynn
      done email
  23. Saya berminat oem untuk produk sabun dan minyak asli daripada minyak kelapa dara. Boleh emailkan saya kos pembuatan oem cik ? Minta pencerahan mengenai pensijilan..Adakah produk oem tu bioleh dilabelkan sebagai halal jika syarikat cik ada pensijilan halal ?
    • sadira nazlynn
      Sebarang pertanyaan, cik boleh hubungi exec marketing kami : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6018-780 4602
  24. email quotation utk slimming n whitening pills
    • sadira nazlynn
      maaf, cik. Kami tak buat produk dalam bentuk pil
  25. Salam. Boleh emailkan pada saya details atau pakej untuk produk scrub muka? Terima kasih
    • sadira nazlynn
      done email
  26. Blh x email kn quotation utk buat lip balm & lip mate email ke norhafizamthisa.krp@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  27. Hi, cik boleh tlg emailkan quotation dan complete details sabun bar? Thanks
    • sadira nazlynn
      done email
  28. YUS
    Hi, cik boleh tlg emailkan quotation dan complete details buat serum? Thanks
    • sadira nazlynn
      done email
  29. Hello Cik boleh tolong emailkan saya berkenaan sebut harga sabun bar pencerah muka tu serta kelebihan sabun tu..serta sebut harga kopi dan minyak kelapa dara ...Tq
    • sadira nazlynn
      done email
  30. Hi Salam, sy berminat nak buat sabun bar untuk muka dan toner muka. Boleh bagi sy detail lanjut x?
    • sadira nazlynn
      done email
  31. assalamualaikum. saya berminat nak buat sabun (whitening) dan lips matte jenama sendiri. boleh hantarkan details harga dan barang ke emel saya? tq.
    • sadira nazlynn
      done email
  32. salam saya nak tanya untk sabun bar ni buat atas jenama sendiri berapa kos nya ?
    • madihah
      done email
  33. ssalam Cik, sy nak buat sabung pelangsing/ sabun Bakar lemak yang ada effect sejuk berangin, wangi mcm perfume dan whitening.. Boleh email quotation tak?.. Dam mcm mana cara nak dapatkan beberapa sample?
    • madihah
      done email
  34. boleh beri saya quo untuk lipmatte jenama sendiri. and whitening serum
    • madihah
      done email
  35. Boleh emelkan pd saya kos utk minuman whitening
    • sadira nazlynn
      done email
  36. Es
    Bolej tahu ada buat golden mask
    • sadira nazlynn
      maaf cik, kami tak buat golden mask.
  37. Hai saya Shaheen..boleh berikan saya quotation untuk hasilkan produk sabun sendiri..email kan detail2 pada saya..terima kasih..
    • sadira nazlynn
      done email
  38. kopi hijau ada tak? nak moq dan harga
    • sadira nazlynn
      done email
  39. Assalamualaikum..Mohon emailkan saya harga bgi produk sabun muka,losyen badan Dan mandian gel seandainya ada...terima kasih
    • sadira nazlynn
      done email
  40. Salam, Saya berminat untuk mengeluarkan sabun bar pencuci muka, whitening organik yg sesuai untuk lelaki dan perempuan yang menghadapi masalah kulit muka kusam, berjerawat, berbekas akibat jerawat/jeragat dan sebagainya. Sila email kan harga lengkap termasuk design, bekas, kkm dan sebagainya.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, Saya sudah email pada cik. Maaf jika lambat respond.
  41. Saya berminat nak keluarkan produk sabun bar muka dengan berasaskan charcoal. SIla email sy maklumat lebih lanjut atau contact person
    • sadira nazlynn
      done email. maaf jika lambat reply
  42. Ida
    As salam.. Blh berikan sya detail dan quotation utk semi matte lipstik, whitening serum dan ubat minda
    • sadira nazlynn
      done email
  43. Hai.. Boleh x dapatkan quotation untuk masker wajah beserta kandungan bahan yang digunakan.. Tq
    • sadira nazlynn
      done email
  44. salam,nak tanya boleh x kalau nak buat sabun macam niqa wash.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, Cik boleh check email cik untuk maklumat lanjut
  45. Pls email qtn utk sabun bar tq
    • sadira nazlynn
      done email
  46. I'm interested untuk sabun yang boleh di gunakan untuk jerawat, anti aging dan kulit kusam. Boleh tak bagi details of jenis2 bar soap yang you keluar kan. Detail MOQ dan harga juga. Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  47. Boleh email Quotation untuk Sabun bar berasaskan tomato atau serum daripada campuran tomato? Tq.
    • sadira nazlynn
      done email

Leave a comment