Penjagaan Lelaki Jenama Anda

Kilang GMP Bio Chempro Mengeluarkan produk Penjagaan Lelaki Jenama Anda seperti :

- Pencuci Lelaki
- Minyak Jambang
- Serum & Tonik Rambut
- Sabun Bar
- Gel Lelaki
- Men Oil

Produk Penjagaan Lelaki Jenama Anda yang di hasilkan oleh Kilang OEM Bio Chempro hasilkan tidak merbahaya dan segala bahan yangkami gunakan adalah bahan - bahan semula jadi dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.

Bio Chempro mempunyai Kilang OEM yang bertaraf GMP dan Kilang Kosmetik HALAL

Anda berminat ?

Hubungi pegawai pemasaran kami untuk ketahui maklumat lanjut

[ Puan Umie ]

[ Cik Sadira ]

 

Kelebihan Kilang GMP Bio Chempro kami :

• Kilang GMP
• Kilang HALAL
• 100% Bumiputra
• Formulasi Tersedia (OEM) dan kami menyediakan konsep ODM
• Direct Kilang
• Tiada CAJ TERSEMBUNYI

Produk Penjagaan Lelaki Jenama Anda dari Kilang OEM Bio Chempro menyediakan perkhidmatan dari :

Formulasi
Pendaftaran KKM
Pendaftaran HALAL
Konsultasi Rekabentuk Produk
Penghantaran

www.facebook.com/biochempro

28 Responses

  1. Hi Tuan/Puan, Sila detail kan kos permulaan dan adakah semua produk sudah mendapat sijil halal dan sijil-sijil yang sepatutnya? terima kasih, Rakiza Che Murad. 012-3941223.
    • sadirah azlynn
      Hello. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  2. MOQ paling rendah brp? Dan modal brp?
    • sadirah azlynn
      MOQ kami 1000pcs. Kami tiada modal. Ia bergantung kepada produk yang cik nak buat kerana setiap produk yang kita ada berlainan harga. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  3. salam,moq brapa?modal permulaan minimum brapa?maklumat product?ws 01123844942
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, done email, cik
  4. boleh email kan kat saya tentang details product jagaan lelaki. 0142607801 Ezriezaaalwi@yahoo.com
    • sadira nazlynn
      done email
  5. Khy
    Bole sy dptkn maklumat produk bg mens care. Tq
    • sadira nazlynn
      Encik boleh hubungi pegawai pemasaran kami : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6012-602 7020
  6. Hi, boleh saya dapatkan maklumat berkenaan produk penjagaan lelaki, wanita dan perfume. Bagaimana jika saya mahu membeli secara borong, saya perlu details berkenaan harga dan sebagainya. Boleh email saya di lokmanamran@hotmail.com terima kasih
    • sadira nazlynn
      done email
  7. Salam tuan.. ada tak pakej-pakej yang saya boleh pilih? dan sekiranya bahan-bahan tersebut di tentukan sendiri oleh bembeli, boleh tak bagi list bahan-bahan tersebut? terima kasih
    • madihah
      done email.
  8. Salam . Saya berminat untuk membuat produk untuk lelaki dan perempuan. Boleh email kepada saya maklumat lebih terperinci ?
    • sadira nazlynn
      done email
  9. Assalammualaikum, boleh email sy detail ttg harga borong utk minyak jambang :)
    • sadira nazlynn
      done email
  10. Ahn
    Salam.. bole email detail utk men care.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam. Boleh Cik. Saya akan notify pegawai pemasaran kami untuk email cik details.
  11. hello, can I know the quotation for pencuci muka lelaki?
    • sadira nazlynn
      Hello, for the details, i will forward it to our marketing executives
  12. Boleh saya tahu tentang product men care ini dengam lebih lanjut ? Sila whatsaap 0168788088 untuk maklumat lanjut kerana email saya jarang teliti
    • sadira nazlynn
      terima kasih kerana berminat berurusan dengan biochempro. saya sudah forwardkan detail cik pada exec marketing kami. Jika tiada maklum balas, Cik boleh hubungi mereka : 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 – 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 http://www.wasap.my/+60107910084/OEM
  13. Assalam , boleh saya tau dekat sini ada peoduce produk rambut jugak tak ? Contoh macam hair serum, syampu and hair treatment . Kalau ada boleh saya dapatkan sebutharga and Moq each type ? TQ mimi - 0103666040 (( wassap ))
    • sadira nazlynn
      Terima kasih, Cik. Saya sudah forward pada exec marketing kami. untuk fast respon boleh tekan link disini www.wasap.my/+60107910084/oem [PN UMI] http://bcsadira.wasap.my/ [CIK IRA]
  14. Saya nak tahu lebih lanjut tentang product men care? and brp modal diperlukan untuk start up?
    • sadira nazlynn
      Terima kasih, Cik. Saya sudah forward pada exec marketing kami. untuk fast respon boleh tekan link disini http://www.wasap.my/+60107910084/oem [PN UMI] http://bcsadira.wasap.my/ [CIK IRA]

Leave a comment