Peel Off Mask

Formulasi Peel Of Mask kami dapat membantu anda mengembalikan kesegaran wajah yang sebelumnya nampak kusam dan tidak bermaya. Ia juga dapat menanggalkan sel kulit mati di wajah anda. Anda akan merasa segar selepas menggunakan produk keluaran OEM kami ini.

Kebaikan Peel Off Mask kami :

-Mengangkat sel kulit mati pada wajah
-Menghilangkan jerawat
-Mengatasi minyak berlebih pada wajah
-Menghaluskan dan mencerahkan kulit
-Mengecilkan pori-pori pada wajah

Hubungi kami untuk mendapatkan info produk KLIK

74 Responses

  1. Saya berminat dgn peel off mask ni, saya nak buat produk saya sendiri sebab kulit saya selalu nmpak kusam dan tak bermaya, saya harap peel off mask dapat membantu orang lain yang kulit seperti saya.. berapa harga untum peel off mask ni... 0164290925- whatsapp
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  2. Assalam. Saya shafiqah. Saya ada hantarkan wassap pd cik ira tp xde respon lgi. Saya ingin bertanyakn berkenaan harga utk peel off mask nie. Boleh emailakn sy quotation peeling mask nie di qasidah6767@gmail.com . Tq.
    • sadirah azlynn
      Waalaikumussalam. Maaf,cik. Mungkin ramai customer yang Whatsapp dia, sampai dia tak perasan Whatsapp cik. Saya akan email quotation kepada cik.
  3. saya berminat untuk buat mask.boleh hantar quatation pd sy
    • sadirah azlynn
      Boleh Cik, saya akan berikan quotation pada cik. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  4. Salam, Boleh emailkan quo untuk peel mask ni. Tq
    • sadirah azlynn
      Boleh Cik, saya akan berikan quotation pada cik. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  5. Assalamualaikum...saya zana .saya ingin bertanyakan berkenaan harga peel off mask .boleh tolong emailkan saya quotation kepada saya . terima kasih zanazanariah31@gmal.com
    • sadirah azlynn
      Boleh Cik, saya akan berikan quotation pada cik. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  6. mohon email tentang peeling mask ni, if ada food mask lagi bagus
    • sadirah azlynn
      Boleh Cik, saya akan berikan quotation pada cik. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
      • Boleh emelkan kepada saya juga? MOQ dan harga untuk peel off mask. nuratifahg@gmail.com
        • sadira nazlynn
          Waalaikumussalam, done email, cik
          • Tolg Email kpda saya sekali.. Wassup saya problem..
  7. Salam, saya berminat dengan peel off mask. Mohon jasabaik puan untuk emailkan MOQ, harga dan info produk ini. Terima kasih.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, done email, cik :)
  8. salam .. sy berminat tentang produck ni .. boleh email ke sy quotation nya .. terimakasih ..
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  9. Hai, boleh email quotation utk peel off mask ke minnieadorablecat@gmail.com.?
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  10. Hai, boleh email quotation utk peel off mask ke nikaysamazin@gmail.com.?
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  11. Ika
    Hai, saya berminat utk buat peel off mask. Boleh emailkan saya quotation? Email ke shafikarusmann@gmail.com ya
    • sadira nazlynn
      done email
  12. Blh emil kn saya quotation..saya berminat noreymash@gmail.com
  13. Assalam.. tuan/puan sy brminat utk kluarkan jenama sndiri produk peel of mask.. boleh sy tau moq dan brapa harganya ya.. emailkan kpd sy ☺
    • sadira nazlynn
      done email
  14. Ida
    assalam tuan/puan. blh emailkan quo utk mask ni. blackyhotieda@gmail.com tq
    • sadira nazlynn
      done email
  15. Hai, boleh email quotation utk peel off mask? kebaikan, semua details ke ralyaa69@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  16. Ros
    Berminat utk keluarkan jenama sendiri... utk kulit wajah yg berparut boleh melicinkan dan tiada parut sahaja.. boleh watsapp ke 0129683367
    • sadira nazlynn
      saya sudah forwardkan info cik kepada exec marketing kami
  17. Saya berminat dengan produk tuan. Boleh emailkan saya quotation bagi produk peel off mask dan pomade.
    • sadira nazlynn
      done email
  18. boleh sent untuk saya quotation untuk produk ini peel of mask ni dgn lipmate . shahmanda.klfx@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  19. Edi
    Mohon emailkan detail mengenai peel off mask & quotation nye skali ye..
    • sadira nazlynn
      done email
  20. Hi, saya natasha. Boleh email kan saya quotation utk peel off mask ni? tashasssaiful@gmail.com
    • madihah
      done email
  21. Yan
    Hai, saya Farihan , boeh x emailkn sy moq dan quo utk mask ni. @farihanismal@gmail.com. Tq
    • madihah
      done email
  22. Salam, i am really interested in making my own peel off mask. Boleh tak email saya information tentang peel off mask in dah quotation? Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  23. Salam, i am really interested in making my own peel off mask. Boleh tak email saya information tentang peel off mask in dah quotation? Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  24. Salam..Boleh tak emailkn saya information tentang peel off mask dan quatation..tq
    • sadira nazlynn
      done email
  25. Hi,boleh bagi detail hrga/minimum order utk peel off mask ni..trima kasih
    • sadira nazlynn
      done email
  26. SA
    Hi, kindly interested with this product, Please send me the quotation and MOQ for peel off mask.
    • sadira nazlynn
      done email
  27. AH
    Salam hi.. boleh emailkan detail information produk ini bersama quotation. thanks
    • sadira nazlynn
      done email.
  28. Salam Hi, kindly interested with this product, Please send me the quotation and MOQ for peel off mask.
    • sadira nazlynn
      done email.
  29. Kindly email quotation for peel off mask, details of mask and how many types of mask do you have?
    • sadira nazlynn
      Hello, I already emailed you :)
  30. Salam, boleh berikan quoatation unk peel off mask/ Tq
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah email pada cik.
  31. Need peel of mask quotation... Also the min MOQ
    • sadira nazlynn
      done email
  32. Assalam, boleh email quotation utk peel off mask. Tq.
    • sadira nazlynn
      done email
  33. Supply : 1) Quotation of peel of mask 2)MOQ
  34. hello, can I know the quotation for this mask
  35. Hi, boleh bagikan quotation utk peel mask? Berapa minimum order? price including packaging ke? Thanks
    • sadira nazlynn
      Terima kasih kerana berminat untuk berurusan dengan kami. Saya telah forwardkan info cik kepada pegawai pemasaran kami. Jika masih tiada maklum balas. Cik boleh hubungi mereka di 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 - 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 www.wasap.my/+60107910084/OEM
  36. Boleh saya tahu temtang quotation untuk peel off mask ni ? Sila whatsaap sy ,kerana email sy kurang teliti
    • sadira nazlynn
      terima kasih kerana berminat berurusan dengan biochempro. saya sudah forwardkan detail cik pada exec marketing kami. Jika tiada maklum balas, Cik boleh hubungi mereka : 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 – 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 http://www.wasap.my/+60107910084/OEM
  37. hi...boleh saya tau black mask peel off ni macam mana kira? saya nak buat produk sendiri Dan jadi founder. :) boleh Beli direct Dari kilang ke?
    • sadira nazlynn
      terima kasih kerana berminat berurusan dengan biochempro. saya sudah forwardkan detail cik pada exec marketing kami. Jika tiada maklum balas, Cik boleh hubungi mereka : 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 – 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 http://www.wasap.my/+60107910084/OEM

Leave a comment