Lipmatte Liquid Lipstick

Sapuan lip Matte menyerlahkan lagi penampilan dan senyuman manis kepada pemakai. Keluaran terbaru kami "Liquid Matte Lipstick" mempunyai pelbagai variasi warna mengikut trend terkini.

Formula ini sangat sangat ringan dan memberikan anda kemasan dengan warna pilihan yang sangat menarik. Keistimewaan produk Lipmatte kami, ianya adalah mesra wudhu', senang ditanggalkan.

57 Responses

  1. Boleh emailkan saya pakej lipstick matte ni sahaja. Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : seperti dibawah ke nombor 0361782799 0ffice 0126027020 cik sadira 0132612862 En Hayat 011188544247 Pn Rose Sekian SADIRA,Marketing Biochempro 0361782799 0126027020
    • sadirah azlynn
      boleh cik/puan boleh emailkan di admin@biochempro.com.my
    • Assalammualaikum...boleh terangkan pada saya pakej utk lipmatte ni....
      • sadirah azlynn
        Waalaikumussalam. Kami tiada pakej Lipmatte, Cik. MOQ 1000pcs untuk 1 colour. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  2. Slmt malam...blh tanya, kalau bayar guna kad kredit blh?
    • sadirah azlynn
      sila hubungi 0361782799 office
  3. Berape minimun untuk buat lip matte ni...
    • sadirah azlynn
      sila hubungi 0361782799 office
  4. Assalam .boleh x send pakej lipmatte n baby care.
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira
  5. I want to buy this product and sell in vietnam
    • sadirah azlynn
      for information please call +60361782799 office
  6. Boleh saya dapatkan keterangan lanjut
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira
  7. Salam..hai..boleh saya dapatkan harga pakej utk lipstick nie
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  8. Boleh emailkan saya pakej lipstick matte ni sahaja. Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  9. Bole sy tahu quotation utk lipmate ni
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  10. Boleh tahu x...ade moq x untuk lipsmatte ni
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  11. boleh buat jenama lip matte sendiri or no ?
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  12. assalam nak tanya, nanti pakej siap tulis jenama ke atas botol?
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : sila hubungi nombor yang tertera untuk maklumat lanjut WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira Sekian
      • Hai..boleh Saya tau berapa kos untk buat lips matte jenama sendiri?
        • sadirah azlynn
          Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  13. Assalam... Boleh emelkan pada saya pakej untuk buat jenama sendiri untuk lip matte ini? Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  14. assalamualaikum..bole bg harga utk lip gloss matte tak?ada sample colour ke?bole bg no telephone yg sy bole hubungi utk pertanyaan lebih lanjut dan berurusan.tq
    • sadirah azlynn
      Untuk maklumat lanjut tentang produk boleh hubungi pengawai pemasaran kami di Whatapps ke: http://bchayat.wasap.my/ http://bcira.wasap.my/ http://bcyan.wasap.my
  15. Am interested for this. Thank ypu
    • sadirah azlynn
      hello. You can Whatsapp our Exec marketing for further information. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  16. Tuan,sila ber pencerahan
    • sadirah azlynn
      Hello. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  17. Ika
    Hi, boleh tau kalau nak buat liquid lipmatte, boleh kah saya adjust ingredients lipmatte, size dan design botol ikut kesukaan saya atau dah ada yang sedia ada. Sebab kalau boleh, saya nak buat lain dari lain. Juga boleh saya tau package yang ada, Dan minimum quantity yang diperlukan. Terima kasih.
    • sadirah azlynn
      Hello. Minimum order untuk product Lipmatte, 1000pcs untuk satu warna. Maaf cik, kami tiada pakej. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  18. I always wanted to make my own product base on what i like with my experience using lipstick I just hoping to produce my own liquid lipstick with my own color selection not typical same color as manufacture to all that request to make their own brand Can i do that?
    • sadirah azlynn
      Hello, We only have 12 color selection for our Lipmatte product. But if you insist in making your own color, our R&D team will try to do their best in making Lipmatte sample with your own color. You can Whatsapp our exec marketing for further information : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  19. Saya ingin mengeluarkan produk minuman kesihatan untuk wanita2 yg berusia 35 tahun ke atas yang dalam pra menopause atau sudah pun menopause. Dan spt sedia nitrusi berasaskan buah2an, sayur2an, bijirin...cth soya adalah sgt bagus utk wanita2 yg berusia ini. Atau pihak syarikat BioChempro ada cadangan yang terbaik utntuk menghasilkan minuman kesihatan ini? Dan boleh saya tahu cost keseluruhan Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Hello. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  20. Hi Assalam dan Salam Sejahtera Berminat untuk lebih lanjut mengenai lipstick penjenamaan sendiri. Dan juga produk lain terutama set make up Lipstik kologen Two way cake foundation Eyeliner/eyebrow Contact sy 013.3546063 Aida
    • sadirah azlynn
      Hello. Saya sudah forwardkan nombor cik kepada exec marketing kami. Maaf cik, kami tidak membuat eyeliner / eyebrow.
  21. Sha
    Salam..& hi...saya ingin tahu mengenai pakej lipstik... & info berkenaan lipstik...
    • sadirah azlynn
      Waalaikumussalam. Kami tiada pakej untuk lipmatte. Hello. Saya akan forward no cik kepada exec marketing kami. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  22. eqa
    salam.boleh email saya pakej untuk lipmatte?
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah email cik :)
  23. Hello. Can you email me the details? Thank youu
    • sadira nazlynn
      Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Saya sudah email cik
  24. Hie can i get more details abt d lipmatte? Thank you
    • sadira nazlynn
      Hello, done email you :)
  25. Hi can email me the details? Thanks
    • sadira nazlynn
      Hello, done email :)
  26. salam..saya nak tahu mengenai pakej lipmatte nie..bape modal diperlukan dan minimum
    • sadira nazlynn
      Cik boleh hubungi exec marketing kami untuk maklumat lanjut atau booking appointment bersama mereka. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6012-602 7020

Leave a comment