Lipmatte Liquid Lipstick

Sapuan lip Matte menyerlahkan lagi penampilan dan senyuman manis kepada pemakai. Keluaran terbaru kami "Liquid Matte Lipstick" mempunyai pelbagai variasi warna mengikut trend terkini.

Formula ini sangat sangat ringan dan memberikan anda kemasan dengan warna pilihan yang sangat menarik. Keistimewaan produk Lipmatte kami, ianya adalah mesra wudhu', senang ditanggalkan.

192 Responses

  1. Boleh emailkan saya pakej lipstick matte ni sahaja. Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : seperti dibawah ke nombor 0361782799 0ffice 0126027020 cik sadira 0132612862 En Hayat 011188544247 Pn Rose Sekian SADIRA,Marketing Biochempro 0361782799 0126027020
    • sadirah azlynn
      boleh cik/puan boleh emailkan di admin@biochempro.com.my
      • Saya berminat dgn lipmatte.Nak buat jenama sendiri.pls email details.thank
        • sadira nazlynn
          done email
    • Assalammualaikum...boleh terangkan pada saya pakej utk lipmatte ni....
      • sadirah azlynn
        Waalaikumussalam. Kami tiada pakej Lipmatte, Cik. MOQ 1000pcs untuk 1 colour. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
    • Berminat nk oem lipmate 2 jenis dulu
      • sadira nazlynn
        saya sudah email cik
  2. Slmt malam...blh tanya, kalau bayar guna kad kredit blh?
    • sadirah azlynn
      sila hubungi 0361782799 office
  3. Berape minimun untuk buat lip matte ni...
    • sadirah azlynn
      sila hubungi 0361782799 office
  4. Assalam .boleh x send pakej lipmatte n baby care.
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira
  5. I want to buy this product and sell in vietnam
    • sadirah azlynn
      for information please call +60361782799 office
  6. Boleh saya dapatkan keterangan lanjut
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira
  7. Salam..hai..boleh saya dapatkan harga pakej utk lipstick nie
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  8. Boleh emailkan saya pakej lipstick matte ni sahaja. Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  9. Bole sy tahu quotation utk lipmate ni
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  10. Boleh tahu x...ade moq x untuk lipsmatte ni
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  11. boleh buat jenama lip matte sendiri or no ?
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  12. assalam nak tanya, nanti pakej siap tulis jenama ke atas botol?
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon...Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : sila hubungi nombor yang tertera untuk maklumat lanjut WhatsApp 01117717637 - En Yan 0132612862 - En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 - Cik Ira Sekian
      • Hai..boleh Saya tau berapa kos untk buat lips matte jenama sendiri?
        • sadirah azlynn
          Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  13. Assalam... Boleh emelkan pada saya pakej untuk buat jenama sendiri untuk lip matte ini? Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Assalamualaikum ,maaf kerana lambat respon…Mohon en/puan hantarkan maklumat diri nama: alamat: no tel : email: produk yang hendak dibuat : WhatsApp 01117717637 – En Yan 0132612862 – En Hayat 01118854247 -Pn Ros 0126027020 – Cik Ira atau sila hubungi pejabat kami: 03-6178 2799
  14. assalamualaikum..bole bg harga utk lip gloss matte tak?ada sample colour ke?bole bg no telephone yg sy bole hubungi utk pertanyaan lebih lanjut dan berurusan.tq
    • sadirah azlynn
      Untuk maklumat lanjut tentang produk boleh hubungi pengawai pemasaran kami di Whatapps ke: http://bchayat.wasap.my/ http://bcira.wasap.my/ http://bcyan.wasap.my
  15. Am interested for this. Thank ypu
    • sadirah azlynn
      hello. You can Whatsapp our Exec marketing for further information. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  16. Tuan,sila ber pencerahan
    • sadirah azlynn
      Hello. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  17. Ika
    Hi, boleh tau kalau nak buat liquid lipmatte, boleh kah saya adjust ingredients lipmatte, size dan design botol ikut kesukaan saya atau dah ada yang sedia ada. Sebab kalau boleh, saya nak buat lain dari lain. Juga boleh saya tau package yang ada, Dan minimum quantity yang diperlukan. Terima kasih.
    • sadirah azlynn
      Hello. Minimum order untuk product Lipmatte, 1000pcs untuk satu warna. Maaf cik, kami tiada pakej. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  18. I always wanted to make my own product base on what i like with my experience using lipstick I just hoping to produce my own liquid lipstick with my own color selection not typical same color as manufacture to all that request to make their own brand Can i do that?
    • sadirah azlynn
      Hello, We only have 12 color selection for our Lipmatte product. But if you insist in making your own color, our R&D team will try to do their best in making Lipmatte sample with your own color. You can Whatsapp our exec marketing for further information : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  19. Saya ingin mengeluarkan produk minuman kesihatan untuk wanita2 yg berusia 35 tahun ke atas yang dalam pra menopause atau sudah pun menopause. Dan spt sedia nitrusi berasaskan buah2an, sayur2an, bijirin...cth soya adalah sgt bagus utk wanita2 yg berusia ini. Atau pihak syarikat BioChempro ada cadangan yang terbaik utntuk menghasilkan minuman kesihatan ini? Dan boleh saya tahu cost keseluruhan Terima kasih
    • sadirah azlynn
      Hello. Cik boleh Whatsapp nombor exec marketing kami untuk maklumat lanjut: En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  20. Hi Assalam dan Salam Sejahtera Berminat untuk lebih lanjut mengenai lipstick penjenamaan sendiri. Dan juga produk lain terutama set make up Lipstik kologen Two way cake foundation Eyeliner/eyebrow Contact sy 013.3546063 Aida
    • sadirah azlynn
      Hello. Saya sudah forwardkan nombor cik kepada exec marketing kami. Maaf cik, kami tidak membuat eyeliner / eyebrow.
  21. Sha
    Salam..& hi...saya ingin tahu mengenai pakej lipstik... & info berkenaan lipstik...
    • sadirah azlynn
      Waalaikumussalam. Kami tiada pakej untuk lipmatte. Hello. Saya akan forward no cik kepada exec marketing kami. Cik boleh Whatsapp exec marketing kami untuk maklumat lanjut. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6019-336 3430
  22. eqa
    salam.boleh email saya pakej untuk lipmatte?
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah email cik :)
  23. Hello. Can you email me the details? Thank youu
    • sadira nazlynn
      Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Saya sudah email cik
  24. Hie can i get more details abt d lipmatte? Thank you
    • sadira nazlynn
      Hello, done email you :)
  25. Hi can email me the details? Thanks
    • sadira nazlynn
      Hello, done email :)
  26. salam..saya nak tahu mengenai pakej lipmatte nie..bape modal diperlukan dan minimum
    • sadira nazlynn
      Cik boleh hubungi exec marketing kami untuk maklumat lanjut atau booking appointment bersama mereka. En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6012-602 7020
  27. Asaalamualaikum.. boleh bagi detail tentang produk lipsmatte ni.. saya nak tahu harga kos dan macam.mana nak produce jenama sendiri.. boleh emailkan pada saya.. Tq..
    • sadira nazlynn
      done email, cik
  28. Asaalamualaikum.. boleh bagi detail tentang produk lipsmatte ni.. saya nak tahu harga kos dan macam.mana nak produce jenama sendiri.. boleh emailkan pada saya.. Tq..@ miek6316@yahoo.com
  29. Asaalamualaikum.. boleh bagi detail tentang produk lipsmatte ni.. saya nak tahu harga kos dan macam.mana nak produce jenama sendiri.. boleh emailkan pada saya.. Tq..@ miek6316@yahoo.com 018-3538231
    • sadira nazlynn
      done email
  30. Iza
    Saya berminat nak tau details lipmatte & foundation.boleh email sy?
    • sadira nazlynn
      done email
      • Boleh email sy details utk produk lipmatte ni?
        • sadira nazlynn
          done email
  31. assalamualaikum, saya nak tahu details untuk keluarkan lipstick jenama sendiri ni. emailkan ke saya tq
    • sadira nazlynn
      done email
  32. mohon emailkan quotation kepada saya
    • sadira nazlynn
      done email
  33. Boleh emailkan saya cotation dan MOQ..blh buat lipmatte serum tak..
    • sadira nazlynn
      done email
  34. Macam mana mau buat lip matte nama sendiri
    • sadira nazlynn
      Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Cik boleh hubungi exec marketing kami : En Yan : +6011-1771 7637 En Hayat : +6013-261 2862 Cik Ira : +6018-780 4602
  35. Boleh tak nak tau harga lipmatte ni? All the details pun nak. Email - zahin_imran@yahoo.com
    • sadira nazlynn
      done email
  36. Salam sejahtera. boleh saya dapatkan quotation dan segala details tentang produk lips matte? MOQ KKM. Terima kasih.
    • sadira nazlynn
      done email
  37. Blh berikan saya detail price lip matte dlm 1000 pieces.. Dan warna yg ada
    • sadira nazlynn
      Boleh cik berikan Nama, No.Telefon dan Produk. Info cik saya akan forwardkan kepada exec marketing kami.
  38. Boleh tau harga lipmatte ni dengan details? email : azrulizzahamrozak@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  39. jun
    Hi Boleh email saya details untuk produk lipmatte??
    • sadira nazlynn
      done email
  40. Hi, tadi saya ada comment utk peel off mask. boleh emailkan sekali details n quotation for lip matte ni? tq. tashasssaiful@gmail.com
    • madihah
      done email
  41. hi salam, i need quotation / MOQ for Matte Lipstick Two way compact powder Mask Makeup Remover
    • madihah
      done email
  42. Asaalamualaikum.. boleh bagi detail tentang produk lipstint@Lipstik.. saya nak tahu harga kos dan macam.mana nak produce jenama sendiri.. boleh emailkan pada saya.. munirah.azizan@yahoo.com @ Whatsapp 0134620615. TQ
    • madihah
      saya sudah forwardkan info cik kepada exec marketing kami
  43. Zue
    Assalamualaikum. Hai. Saya berminat nak tahu harga lipmatte dan all the details. Boleh emailkan? Thank you.
    • sadira nazlynn
      done email
      • Salam , boleh saya tahu MOQ utk lipmatte sekali dgn colours dan harga utk satu pcs? thank uuu
        • sadira nazlynn
          done email
  44. Salam, i am really interested in making my own matte lipstick. Boleh tak email saya information MOQ dan quotation? Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  45. Salam, Boleh tak emailkan saya information MOQ dan quotation? Thanks.
    • sadira nazlynn
      done email
  46. Hai saya Dyla. Boleh email saya quotation untuk lipstick matte dah produk kecantikan yg lain? Selain itu, pihak cik ada mengeluarkan detox tea? Boleh saya dapat quotation? Thanks.
    • sadira nazlynn
      done email
  47. Hai saya Shaheen..Boleh email kan saya quotation untuk lipstick matte dah produk kecantikan yg lain..??saya berminat untuk buat produk sendiri..terima kasih..
    • sadira nazlynn
      done email
  48. Assalammualaikum, Hai saya eyda, bileh emailkan saya quotation untuk lippmate.
    • sadira nazlynn
      done email
  49. Hey boleh emailkan details pasal produk ni? Zalizam16@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  50. hi boleh emaikan sy pakej untuk lipstick matte,berapa modal yg diperlukan?
    • sadira nazlynn
      done email
  51. Email saya boleh utk lipmatte ni .
  52. Sya
    Email saya boleh untuk pakej lipmatte ni .
  53. Email saya trisyia9825@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  54. asslammualaikum..bole x email kn sy quotation utk buat lip matte ni dan juga serum//foundation+serum..? sy nk tahu procedure.. please respond asap.. tq ya..
    • sadira nazlynn
      done email. maaf jika lambat reply
  55. Hi can u send me the price cost for 1000 l.m ??tq
    • sadira nazlynn
      done email
  56. Assalamualaikum boleh emailkan saya pakej lipstick matte untuk jenama sendiri serta pakej-pakej yang ditawarkan untuk lipstick matte. Terima kasih Ijan
    • sadira nazlynn
      done email
  57. saya nk buat lipstic jenama sendiri
    • sadira nazlynn
      saya sudah email cik
  58. Ema
    Emel me Lipmatte packages
    • sadira nazlynn
      done email
  59. Sy nk tanya berkenaan pakej lipmatte dan baby care.
    • sadira nazlynn
      done email
  60. permulaan deal terlalu banyak untuk wajib order dalam 1000 pcs satu kolor kepada yg baru nak bukak bisnes. Anda happy customer pun happy.
    • sadira nazlynn
      Kalau cik ingin membuat lipmatte dalam beberapa warna pun boleh. 1200pcs untuk 4 warna.
  61. Zu
    Hi. please email semua detail pasal lipmatte ni. MOQ + quotation + colours available. Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  62. salam boleh emailkan saya quotation untuk lip matte? alhazen.mhs@gmail.com
    • sadira nazlynn
      done email
  63. hai ,boleh emelkan saya quotation untuk lipmatte ni , quotation and colour available . terima kasih
    • sadira nazlynn
      done email
  64. Hi assallamualaikum,saya zara dari orlins venture(m) sdn bhddan saya ingin mengetahui dengan lebih lanjut lagi tentang produk lipmatte etc harga,kuantiti dan pensijilan sila email atau call saya 0126150595 Terima Kasih.
    • sadira nazlynn
      saya sudah forwardkan info cik pda exec kami
  65. blh email quatation lipmatte tq
    • sadira nazlynn
      done email
  66. Hi..bole x tlg email quotation lipmatte/liptint and all the colors yg available? Thank you so much
    • sadira nazlynn
      done email
  67. Wds
    Hello please provide the details.
    • sadira nazlynn
      done email
  68. hye boleh tolong emailkan quotation lipmatte ni.asap. tq
    • sadira nazlynn
      done email
  69. please email me the quotation for lipmatte lipstic.tq
    • sadira nazlynn
      done email
  70. Eva
    Hi. please email semua detail pasal lipmatte ni. MOQ + quotation + colours available. Thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  71. Boleh emailkan dekat saya pakej lipstik lipmatte ?Thank you
    • sadira nazlynn
      done email
  72. YW
    Hi, emailkan details product n harga pakej. Thanks
    • sadira nazlynn
      done email.
  73. boleh email harga pakej include packaging tak? tq
    • sadira nazlynn
      done email
  74. Askum, boleh email harga pakej include packaging? Tq
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah email cik.
  75. Boleh emelkan hrga siap pcking x
    • sadira nazlynn
      saya sudah emel cik
  76. nak tau berkenaan lipmates tq
  77. Salam , saya berminat , boleh bg details sekali packaging and moq. thank you.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah email cik.
  78. Hi. Saya nak buat lipstick my own brand. Boleh bagi details tak?
    • sadira nazlynn
      saya sudah email.
  79. Assalamualaikum sy berminat boleh tak email kan detail berkenaan lip matte ni?
    • sadira nazlynn
      done email
  80. Hi.. please send me the details of this lipmatte..thank you!
    • sadira nazlynn
      done email
  81. Assalamualaikum tuan/puan. Saya berminat untuk rebranding produk lipstick liquid lipmatte jenama sendiri. Boleh saya maklumat terperinci sebelum saya memulakannya? Terima kasih
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah forwardkan info cik pada department marketing kami.
  82. hi saya nk buat lipmates jenama sdri and bahan sdri. boleh pihak cik bantu? please respon asap. thanks you
    • sadira nazlynn
      saya sudah email, cik.
  83. Hi... Saya nak buat matte liquid lipstick brand sendiri, boleh send detail tak?
    • admin
      Hi, Boleh berikan detail Tuan /Puan Nama : Email No Tel atau Whatsapp teleservice kami di 0197794847
  84. Salam, boleh email pada saya quatation untuk buat jenama lipmatte sendiri...Terima kasih
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam. Boleh berikan detail Tuan /Puan Nama : Email No Tel atau Whatsapp pegawai pemasaran kami di 018-7804602 (cik Ira) dan 013-2612862 (En hayat)
  85. Berminat untuk menjadi founder untuk produk sendiri iaitu pomade, lipmatte dan foundation. Boleh beri sebut harga dan procedure sekali.
    • sadira nazlynn
      Boleh, Cik. Saya sudah forward info cik pada pegawai pemasaran kami
  86. hello, can I know the quotation for this product
  87. maz
    Salam, boleh emel saya quotation untuk packaging sendiri lipmatte ini dan juga MOQ nya sekali.
    • sadira nazlynn
      Waalaikumussalam, saya sudah forwardkan info cik pada pegawai pemasaran kami.
  88. Hi sy nak buat lipmatte jenama sendiri boleh berikan detail & caranya? Or boleh whatsapp saya 01139592367 tq.
    • sadira nazlynn
      Terima kasih kerana melawat website kami. Saya sudah forwardkan info cik pada pegawai pemasaran kami.
  89. Hi salam sejahtera. boleh email pada sy details untuk lipmatte ? sy nak buat jenama sendiri.. terima kasih :)
    • sadira nazlynn
      Salam Sejahtera, saya sudah forward info cik pada pegawai pemasaran kami. Maaf atas segala kesulitan
  90. Blh sent anggaran modal nk hsilkn lipmatte
    • sadira nazlynn
      terima kasih kerana berminat berurusan dengan biochempro. saya sudah forwardkan detail cik pada exec marketing kami. Jika tiada maklum balas, Cik boleh hubungi mereka : 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 – 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 http://www.wasap.my/+60107910084/OEM
  91. Hi boleh berikan quotation untuk lipmatte?
    • sadira nazlynn
      terima kasih kerana berminat berurusan dengan biochempro. saya sudah forwardkan detail cik pada exec marketing kami. Jika tiada maklum balas, Cik boleh hubungi mereka : 013-2612862 ( En Hayat ) http://BCHAYAT.wasap.my/ 018 – 780 4602 ( Cik Ira ) http://bcsadira.wasap.my/ 0107910084 ( Puan Umie ) 0340276400131675 http://www.wasap.my/+60107910084/OEM

Leave a comment